Főoldal

Szoftverek

Ügyfélszolgálat

Kérdések

Kapcsolat

NATURASOFT Magyarország Kft.

Főoldal Szoftverek Ügyfélszolgálat Kérdések Kapcsolat  
 

Küldés ismerősnek

Honlaptérkép
Szoftverek

Számlázó programok


NATURASOFT Forint számla számlázó program
NATURASOFT
Forint számla


NATURASOFT Deviza számla számlázó program
NATURASOFT
Deviza számla


NATURASOFT Számla Standard számlázó program
NATURASOFT
Számla Standard


NATURASOFT Számla Professional számlázó program
NATURASOFT
Számla Professional


Készletnyilvántartó programok


NATURASOFT Készlet és Számla Start készletnyilvántartó program
NATURASOFT
Készlet és Számla Start


NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó program
NATURASOFT
Készlet és Számla Standard


NATURASOFT Készlet és Számla Professional készletnyilvántartó program
NATURASOFT
Készlet és Számla Professional


Raktárkezelő programok


NATURASOFT Raktár Start raktárkezelő program
NATURASOFT
Raktár Start


Házipénztár programok


NATURASOFT Házipénztár Start házipénztár program
NATURASOFT
Házipénztár Start


NATURASOFT Házipénztár Standard házipénztár program
NATURASOFT
Házipénztár Standard


Könyvelő programok


NATURASOFT Pénztárkönyv könyvelő program
NATURASOFT
Pénztárkönyv


NATURASOFT Naplófőkönyv könyvelő program
NATURASOFT
Naplófőkönyv

KözösségI oldalak
NATURASOFT facebook oldala
NATURASOFT a twitter-en

Híreink

Számlázó programok NAV-hoz történő bekötése

2017-05-03


A számlázó programok NAV-hoz való bekötését idén július 1-re irányozták elő, mely hivatalos bejelentés alapján egy évet csúszik, azaz 2018. július 1-től lesz hatályos. Egy év tesztidőszak lesz, amely időszakban a vállalkozások felkészülhetnek az éles használatra. Ezen idő alatt a szakértők részére kérdéseket lehet majd feltenni, észrevételeket tenni és ha szükséges, belső fejlesztéseket végrehajtani (számlázó szoftver és informatikai téren).

Az online adatszolgáltatás technikai részletei még nem ismeretesek egyelőre, de valószínűleg a 2016-ban életbe lépett Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatásra fog épülni és valós időben fogja az adatokat szolgáltatni a NAV részére. A technikai részleteket külön rendelet fogja szabályozni.

Az ÁFA (65-ös) bevallás kiegészítő (M-es) lapjait érintően is fontos információk láttak napvilágot. Ezek alapján a jelenlegi M-es lapokat továbbra is csak az 1 millió Ft ÁFA értéket meghaladó számlák esetén kell kitölteni és ugyan az M-es lapok végül mégsem szűnnek meg teljesen, de 2018. július 1-től csak azoknál a 100 ezer Ft ÁFA értéket meghaladó számlák esetén kell kitölteni, amik az online adatszolgáltatásban nem érintettek, vagyis a kézi számlatömbben kiállított számlák esetén.

Amint megjelenik a rendelet az előírásokkal, úgy cégünk fejlesztői részlege azonnal nekiáll, hogy a meglévő több mint 20 ezer NATURASOFT felhasználó által használt szoftver továbbra is megfeleljen a jogszabálynak és az új, online adatszolgáltatás feltételeinek!


Kerülje az akciós, leértékelt szoftvereket!

2017-02-01


Program vásárlásán gondolkodik? Figyelje az árulkodó jeleket, amikor programot választ! Kerülje az AKCIÓS, leértékelt szoftvereket! A szoftver nem élelmiszer, ami megromolna, nem ruhadarab, ami kimenne a divatból. Szoftvert akkor adnak akciósan, ha nem veszik. Nem veszik, mert például bonyolult, áttekinthetetlen, nehezen kezelhető. Az akciós szoftver tehát, mindig valamilyen gyengeség jele, tűzoltás a károk enyhítésére.

Tömegesen jelentkeznek nálunk olyan új vásárlók, akik máshol megjárták a túl olcsón (pl. 1-2 ezer forintért) vásárolt programmal, mert a vásárláskor nem kérdeztek rá a fenntartási költségekre. Kerülje el Ön is ezt a csapdát és a vásárlás előtt a szolgáltatási díjakról is érdeklődjön!

A NATURASOFT fennállása óta SOHA nem alkalmazott akciót! Felhasználóink száma viszont ennek ellenére is töretlenül növekszik, jelenleg meghaladja a 19 000-et! Tekintse meg az oldalunkon található 1000-nél is több referenciát és próbálja ki programunkat!

Szolgáltatási árak összehasonlítása ide kattintva!


Új év kezdése a NATURASOFT programokkal

2017-01-02


A NATURASOFT programok felhasználóbarát és egyszerű működési elve alapján Önnek nem kell sem évzárást, sem évnyitást végrehajtania, a használt szoftvere automatikusan ismeri fel a 2017-es évet. Számlázó, készletnyilvántartó, raktár, valamint házipénztár programok esetén a program az Ön által beálított* kezdő sorszámtól indítja újra a bizonylatok sorszámozását, így január hónapban az első bizonylatok kiállítása sem jár semmilyen plusz feladattal.

Az egyszerűbb áttekinthetőség érdekében az aktuális évben keletkezett bizonylatokat (pl. számlák, kimutatások) mutatja csak a program, így az alapbeállítás szerint az előző évi számlák/tételek nem látszódnak!

Amennyiben alkalomszerűen szeretné ezeket a számlákat is látni, úgy a Számlák áttekintése ablak fejlécén nyomja meg a Szűrés kikapcsolása feliratot, ekkor az összes bizonylatát látni fogja. A kimutatások esetében is ugyanez a lehetőség él.

Amennyiben minden esetben szeretné az előző évi számlákat/tételeket látni, úgy a Beállítások/Kezelési beállítások menüben a Szűréseknél felajánlott időszak sornál az Aktuális év helyett válassza ki a Nincs dátum szűrés lehetőséget, majd Mentse el.**

*Mikor az adott évben először állít ki bizonylatot, a bizonylatkiállító ablak jobb felső sarkában a bizonylat kiállítás előtt mindig ellenőrizze a bizonylat sorszámát! A bizonylatok kezdősorszámát programtól függően a Beállítások menüpontban tudja beállítani (pl. Számlázási beállítások-Számlatömbök kezelése). Egyes bizonylatok (pl. árajánlat, díjbekérő) sorszáma nem évfüggő, így azok sorszáma folytatólagos lesz!

**Ez a beállítás a NATURASOFT Pénztárkönyv és Naplófőkönyv programok esetén nem elérhető, mivel ott minden esetben az aktuális tárgyévet mutatja a program.


Jogszabályváltozás 2017-től

2016-11-30


2017. január 1-től minden belföldi adóalanynak kiállított 100 000 forint ÁFA értéket meghaladó számlán kötelezően fel kell tünteni a vevő adószámát!

2017. július 1-től a számlázó programokkal belföldi adóalanynak kiállított 100 000 forint ÁFA értéket meghaladó számlákról elektronikus úton adatot kell szolgáltatni a NAV részére. Az adatszolgáltatás pontos részletei a jövőben fognak megjelenni külön jogszabályban.

Sajnálatos tény, hogy a témában rengeteg tévhit terjeng az interneten, ahol a magukat szakértőknek nevezők még az olyan alapfogalmakkal sincsenek tisztában, mint az elektronikus- vagy online számlázás. Az online számlázás több mint másfél évtizede létező fogalom, internet böngészőben futtatható számlázó programot jelent, vagyis semmi köze a NAV-val történő összekötéshez. Felejtse el ezt a tévhitet! Önnek sem online, sem elektronikus számlázóra nem lesz szüksége, a meglévő számlázó programja kell, hogy feladja majd a nagyobb értékű számlákat a NAV felé!

A lényeg, hogy jövőre is használhat bármilyen számlázó programot és azt csak 2017. július 1-től kell összekötni a NAV-val, ugyanakkor ebben az esetben is csak a 100 000 Ft ÁFA értéket meghaladó számlákat kell elküldeni a NAV részére.

A NATURASOFT programok kiemelkednek a jogszabályváltozások követésében, ezért ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a program meg fog felelni a jövőbeli változásoknak is!


GMAIL levélküldés változás

2016-05-18


A Google 2016. május 17-én központilag megváltoztatta a levélküldéshez szükséges port számát, így annak érdekében, hogy a NATURASOFT programból (vagy bármilyen más levelezőprogramból) tudjon levelet küldeni GMAIL fiókjával, úgy szükséges az új portszám beállítása a programban:

Az E-mail küldés ablakban kattintson a Beállítások gombra, majd a portszámot írja át 465-ről 587-re!


Régebbi hírek

Régebbi hírek
   
   
  Számlázó program  |  Készletnyilvántartó program  |  Raktárkezelő program  |  Házipénztár program  |  Könyvelő program

Vásárlási feltételek  |  Adatvédelem  |  Szerzői jogok

 

   Az oldalt 1024x768-as felbontásra és közepes szövegméretre optimalizáltuk.