NATURASOFT
HÍREK

SZÁMLÁZÓ PROGRAM KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM RAKTÁRKEZELŐ PROGRAM HÁZIPÉNZTÁR PROGRAM KÖNYVELŐ PROGRAM
         

NATURASOFT
HÍREK

Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség
 
 

NATURASOFT HÍREK

GMAIL LEVÉLKÜLDÉS VÁLTOZÁS

( 2016-05-18 )

A Google 2016. május 17-én központilag megváltoztatta a levélküldéshez szükséges port számát, így annak érdekében, hogy a NATURASOFT programból (vagy bármilyen más levelezőprogramból) tudjon levelet küldeni GMAIL fiókjával, úgy szükséges az új portszám beállítása a programban:

Az E-mail küldés ablakban kattintson a Beállítások gombra, majd a portszámot írja át 465-ről 587-re!

ADÓHATÓSÁGI ELLENŐRZÉSI ADATSZOLGÁLTATÁS 2016

( 2015-11-24 )

A NATURASOFT programokba a piacon az elsők között (már 2015. júliusban!) bekerült az Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás menüpont. E funkció kapcsán azóta is folyamatosan tájékoztatjuk felhasználóinkat hírlevélben, frissítési értesítőkben és egyéb személyre szóló közleményeinkben.

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy 2016.01.01-től minden számlázó programnak rendelkeznie kell az Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás elnevezésű menüponttal! TILOS lesz használni olyan elavult, nem frissített számlázó programot, ami nem tartalmazza ezt a funkciót!

NATURASOFT felhasználóként gondoskodjon arról, hogy mindig a program legfrissebb változatát használja! Mindig rendelkezzen érvényes terméktámogatással és telepítse a frissítéseket!

Bővebb információk az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatásról

MNB ÁRFOLYAM LETÖLTÉS

( 2015-08-31 )

A Magyar Nemzeti Bank teljesen új weboldalt helyezett üzembe, de az ígéretek ellenére technikailag nem oldotta meg a már meglévő programokkal történő visszamenőleges kompatibilitást, ezért minden ügyviteli programból új verziót kell kiadni annak érdekében, hogy az árfolyam letöltés működjön. A NATURASOFT programok erre vonatkozó frissítései a mai naptól már elérhetők.

Frissítések letöltése ide kattintva

WINDOWS 10 KOMPATIBILITÁS

( 2015-07-30 )

Az összes NATURASOFT program kompatibilis (tehát gond nélkül feltelepíthető és futtatható) a 2015. július 29-én megjelent új Windows 10 operációs rendszerrel! A DEMO verzió letöltésénél vagy amikor a programot CD lemezről telepíti válassza a Windows 8 / Windows 10-es telepítőkészletet (azonos a Windows 8-as telepítőkészlettel)!

Amennyiben Ön Windows 10-re tér át, nagyon fontos, hogy a Windows 10 telepítése előtt(!) készítsen biztonsági mentést a NATURASOFT programban tárolt adatairól! Ehhez indítsa el a NATURASOFT programot és kattintson a jobb felső sarokban lévő Cégek karbantartása menüpontra, majd nyomja meg a Mentés gombot! A mentést célszerű egy pendrive-ra (USB kulcs) elkészíteni és nem a számítógépen tárolni!

A biztonsági mentés arra a célra szolgál, hogy ha a Windows 10 telepítése teljesen "újraformatálná" a gépét (vagyis törölne minden adatot a gépén), a NATURASOFT programban felvitt adatai akkor sem fognak elveszni!

Bővebb információk a Windows 10-re történő frissítésről

MUNKALAP KEZELÉSE

( 2015-02-02 )

Szerviz funkcióval bővült a NATURASOFT Készlet és Számla Professional programunk funkciókínálata.

A szerviz funkció a munkalapok kezelését foglalja magában, aminek segítségével a szerviz tevékenységet végző cégek nyilván tudják tartani a javításra (vagy egyéb munkára) behozott eszközökön elvégzett munkákat, javításhoz felhasznált anyagokat. A munkákat 5 féle priorítás szerint akár előre- és hátra is sorolhatjuk az időrendi sorrendben. Kezelhetjük a vállalási határidőket, nyilvántarthatjuk az átvett tartozékokat, és pontos nyilvántartást vezethetünk arról, hogy az eszközt melyik kolléga vette át a partnertől, ki adta neki vissza és ki volt a javításért felelős szerelő. A program különböző színek alkalmazásával segít a munkalapok közötti tájékozódásban, így elsőre látható, hogy melyik munka, amit még nem kezdtek el, vagy már folyamatban van, vagy már elkészült és szólni kell a partnernek, hogy jöhet érte.

Bővebb információk a munkalap kezelésről

<< ELŐZŐ

KÖVETKEZŐ >>

 

VISSZA A LAP TETEJÉRE

Program típusok
Számlázó programok
Készletnyilvántartó programok
Raktárkezelő programok
Házipénztár programok
Könyvelő programok
Szoftverek
Forint számla
Deviza számla
Számla Standard
Számla Professional
Raktár Start
Készlet és Számla Start
Készlet és Számla Standard
Készlet és Számla Professional
Házipénztár Start
Házipénztár Standard
Pénztárkönyv
Naplófőkönyv
Hasznos információk
Szoftver árlista
Hírek
Vásárlási feltételek
Adatvédelem
Szerzői jogok
Honlaptérkép
Kapcsolat
NATURASOFT Magyarország Kft.
1113 Budapest, Bocskai út 77-79. (Kwenton irodaház)
Nyitva tartás hétfőtől péntekig: 8.30-17:00

Vásárlás előtti információs vonal: 06-1-209-2152
Meglévő ügyfél vonal: 06-1-789-0217, 06-1-209-2153

E-mail cím:  info@naturasoft.hu

Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000
Adószám: 13730934-2-43
EU adószám: HU13730934