Főoldal

Szoftverek

Ügyfélszolgálat

Kérdések

Kapcsolat

NATURASOFT Magyarország Kft.

Főoldal Szoftverek Ügyfélszolgálat Kérdések Kapcsolat  
 

Küldés ismerősnek

Honlaptérkép
Szoftverek

Számlázó programok


NATURASOFT Forint számla számlázó program
NATURASOFT
Forint számla


NATURASOFT Deviza számla számlázó program
NATURASOFT
Deviza számla


NATURASOFT Számla Standard számlázó program
NATURASOFT
Számla Standard


NATURASOFT Számla Professional számlázó program
NATURASOFT
Számla Professional


Készletnyilvántartó programok


NATURASOFT Készlet és Számla Start készletnyilvántartó program
NATURASOFT
Készlet és Számla Start


NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó program
NATURASOFT
Készlet és Számla Standard


NATURASOFT Készlet és Számla Professional készletnyilvántartó program
NATURASOFT
Készlet és Számla Professional


Raktárkezelő programok


NATURASOFT Raktár Start raktárkezelő program
NATURASOFT
Raktár Start


Házipénztár programok


NATURASOFT Házipénztár Start házipénztár program
NATURASOFT
Házipénztár Start


NATURASOFT Házipénztár Standard házipénztár program
NATURASOFT
Házipénztár Standard


Könyvelő programok


NATURASOFT Pénztárkönyv könyvelő program
NATURASOFT
Pénztárkönyv


NATURASOFT Naplófőkönyv könyvelő program
NATURASOFT
Naplófőkönyv

KözösségI oldalak
NATURASOFT facebook oldala
NATURASOFT a twitter-en

Híreink

Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás 2016

2015-11-24


A NATURASOFT programokba a piacon az elsők között (már 2015. júliusban!) bekerült az Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás menüpont. E funkció kapcsán azóta is folyamatosan tájékoztatjuk felhasználóinkat hírlevélben, frissítési értesítőkben és egyéb személyre szóló közleményeinkben.

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy 2016.01.01-től minden számlázó programnak rendelkeznie kell az Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás elnevezésű menüponttal! TILOS lesz használni olyan elavult, nem frissített számlázó programot, ami nem tartalmazza ezt a funkciót!

NATURASOFT felhasználóként gondoskodjon arról, hogy mindig a program legfrissebb változatát használja! Mindig rendelkezzen érvényes terméktámogatással és telepítse a frissítéseket!

Bővebb információk az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatásról


MNB árfolyam letöltés

2015-08-31


A Magyar Nemzeti Bank teljesen új weboldalt helyezett üzembe, de az ígéretek ellenére technikailag nem oldotta meg a már meglévő programokkal történő visszamenőleges kompatibilitást, ezért minden ügyviteli programból új verziót kell kiadni annak érdekében, hogy az árfolyam letöltés működjön. A NATURASOFT programok erre vonatkozó frissítései a mai naptól már elérhetők.

Frissítések letöltése ide kattintva


Windows 10 kompatibilitás

2015-07-30


Az összes NATURASOFT program kompatibilis (tehát gond nélkül feltelepíthető és futtatható) a 2015. július 29-én megjelent új Windows 10 operációs rendszerrel! A DEMO verzió letöltésénél vagy amikor a programot CD lemezről telepíti válassza a Windows 8 / Windows 10-es telepítőkészletet (azonos a Windows 8-as telepítőkészlettel)!

Amennyiben Ön Windows 10-re tér át, nagyon fontos, hogy a Windows 10 telepítése előtt(!) készítsen biztonsági mentést a NATURASOFT programban tárolt adatairól! Ehhez indítsa el a NATURASOFT programot és kattintson a jobb felső sarokban lévő Cégek karbantartása menüpontra, majd nyomja meg a Mentés gombot! A mentést célszerű egy pendrive-ra (USB kulcs) elkészíteni és nem a számítógépen tárolni!

A biztonsági mentés arra a célra szolgál, hogy ha a Windows 10 telepítése teljesen "újraformatálná" a gépét (vagyis törölne minden adatot a gépén), a NATURASOFT programban felvitt adatai akkor sem fognak elveszni!

Bővebb információk a Windows 10-re történő frissítésről


Munkalap kezelése

2015-02-02


Szerviz funkcióval bővült a NATURASOFT Készlet és Számla Professional programunk funkciókínálata.

A szerviz funkció a munkalapok kezelését foglalja magában, aminek segítségével a szerviz tevékenységet végző cégek nyilván tudják tartani a javításra (vagy egyéb munkára) behozott eszközökön elvégzett munkákat, javításhoz felhasznált anyagokat. A munkákat 5 féle priorítás szerint akár előre- és hátra is sorolhatjuk az időrendi sorrendben. Kezelhetjük a vállalási határidőket, nyilvántarthatjuk az átvett tartozékokat, és pontos nyilvántartást vezethetünk arról, hogy az eszközt melyik kolléga vette át a partnertől, ki adta neki vissza és ki volt a javításért felelős szerelő. A program különböző színek alkalmazásával segít a munkalapok közötti tájékozódásban, így elsőre látható, hogy melyik munka, amit még nem kezdtek el, vagy már folyamatban van, vagy már elkészült és szólni kell a partnernek, hogy jöhet érte.

Bővebb információk a munkalap kezelésről


Megjelent naplófőkönyv programunk!

2014-11-04


NATURASOFT Naplófőkönyv néven megjelent könyvelő programunk, mely a naplófőkönyv nyomtatvány kézi kitöltését váltja ki. A programban a naplófőkönyv oszlopfejlécei szabadon módosíthatók, melynek köszönhetően a program nem csak egyéni vállalkozók és őstermelők számára, hanem alapítványok, egyesületek, társasházak, lakásszövetkezetek, egyházjogi személyek és egyéb szervezetek számára is kiválóan alkalmas.

Nem kell többé kézzel számolgatni az oldalak közötti átvét összegeket, nem kell havonta kézzel összesíteni a sorokat, ezt mind megcsinálja Ön helyett a naplófőkönyv program. Ezen felül programunk a könyvelés alapján összeállítja az ÁFA bevallás fősorait is, mely feladható a NAV ÁNYK programja felé, ezzel jelentősen meggyorsítva az ÁFA bevallás elkészítését.

Pár extra funkció a teljesség igénye nélkül:
ÁFA bevallás összeállítása, tárgyévek egy rendszerben történő kezelése, automatikus évnyitás-évzárás, előre feltöltött jogcímek, speciális esetek kezelése (pl. fordított ÁFA, ÁFA halasztás, pénzforgalmi elszámolás), kimenő számlák fogadása bármely(!) számlázó programból, felár nélküli hálózatos használat, jogosultságok kezelése, Excel- és PDF fájlba történő mentés


Újabb hírek Újabb hírek

Régebbi hírek

Régebbi hírek
   
   
  Számlázó program  |  Készletnyilvántartó program  |  Raktárkezelő program  |  Házipénztár program  |  Könyvelő program

Vásárlási feltételek  |  Adatvédelem  |  Szerzői jogok

 

   Az oldalt 1024x768-as felbontásra és közepes szövegméretre optimalizáltuk.