NATURASOFT Magyarország Kft. Vissza a főoldalra Szoftverek áttekintése Ügyfélszolgálat, frissítések letöltése Gyakran feltett kérdések Kapcsolat, elérhetőség  
 
Számlázó program Készletnyilvántartó program Raktárkezelő program Házipénztár program Könyvelő program
 

Híreink

Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás 2016

2015-11-24


A NATURASOFT programokba a piacon az elsők között (már 2015. júliusban!) bekerült az Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás menüpont. E funkció kapcsán azóta is folyamatosan tájékoztatjuk felhasználóinkat hírlevélben, frissítési értesítőkben és egyéb személyre szóló közleményeinkben.

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy 2016.01.01-től minden számlázó programnak rendelkeznie kell az Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás elnevezésű menüponttal! TILOS lesz használni olyan elavult, nem frissített számlázó programot, ami nem tartalmazza ezt a funkciót!

NATURASOFT felhasználóként gondoskodjon arról, hogy mindig a program legfrissebb változatát használja! Mindig rendelkezzen érvényes terméktámogatással és telepítse a frissítéseket!

Bővebb információk az adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatásról


MNB árfolyam letöltés

2015-08-31


A Magyar Nemzeti Bank teljesen új weboldalt helyezett üzembe, de az ígéretek ellenére technikailag nem oldotta meg a már meglévő programokkal történő visszamenőleges kompatibilitást, ezért minden ügyviteli programból új verziót kell kiadni annak érdekében, hogy az árfolyam letöltés működjön. A NATURASOFT programok erre vonatkozó frissítései a mai naptól már elérhetők.

Frissítések letöltése ide kattintva


Windows 10 kompatibilitás

2015-07-30


Az összes NATURASOFT program kompatibilis (tehát gond nélkül feltelepíthető és futtatható) a 2015. július 29-én megjelent új Windows 10 operációs rendszerrel! A DEMO verzió letöltésénél vagy amikor a programot CD lemezről telepíti válassza a Windows 8 / Windows 10-es telepítőkészletet (azonos a Windows 8-as telepítőkészlettel)!

Amennyiben Ön Windows 10-re tér át, nagyon fontos, hogy a Windows 10 telepítése előtt(!) készítsen biztonsági mentést a NATURASOFT programban tárolt adatairól! Ehhez indítsa el a NATURASOFT programot és kattintson a jobb felső sarokban lévő Cégek karbantartása menüpontra, majd nyomja meg a Mentés gombot! A mentést célszerű egy pendrive-ra (USB kulcs) elkészíteni és nem a számítógépen tárolni!

A biztonsági mentés arra a célra szolgál, hogy ha a Windows 10 telepítése teljesen "újraformatálná" a gépét (vagyis törölne minden adatot a gépén), a NATURASOFT programban felvitt adatai akkor sem fognak elveszni!

Bővebb információk a Windows 10-re történő frissítésről


Munkalap kezelése

2015-02-02


Szerviz funkcióval bővült a NATURASOFT Készlet és Számla Professional programunk funkciókínálata.

A szerviz funkció a munkalapok kezelését foglalja magában, aminek segítségével a szerviz tevékenységet végző cégek nyilván tudják tartani a javításra (vagy egyéb munkára) behozott eszközökön elvégzett munkákat, javításhoz felhasznált anyagokat. A munkákat 5 féle priorítás szerint akár előre- és hátra is sorolhatjuk az időrendi sorrendben. Kezelhetjük a vállalási határidőket, nyilvántarthatjuk az átvett tartozékokat, és pontos nyilvántartást vezethetünk arról, hogy az eszközt melyik kolléga vette át a partnertől, ki adta neki vissza és ki volt a javításért felelős szerelő. A program különböző színek alkalmazásával segít a munkalapok közötti tájékozódásban, így elsőre látható, hogy melyik munka, amit még nem kezdtek el, vagy már folyamatban van, vagy már elkészült és szólni kell a partnernek, hogy jöhet érte.

Bővebb információk a munkalap kezelésről


Megjelent naplófőkönyv programunk!

2014-11-04


NATURASOFT Naplófőkönyv néven megjelent könyvelő programunk, mely a naplófőkönyv nyomtatvány kézi kitöltését váltja ki. A programban a naplófőkönyv oszlopfejlécei szabadon módosíthatók, melynek köszönhetően a program nem csak egyéni vállalkozók és őstermelők számára, hanem alapítványok, egyesületek, társasházak, lakásszövetkezetek, egyházjogi személyek és egyéb szervezetek számára is kiválóan alkalmas.

Nem kell többé kézzel számolgatni az oldalak közötti átvét összegeket, nem kell havonta kézzel összesíteni a sorokat, ezt mind megcsinálja Ön helyett a naplófőkönyv program. Ezen felül programunk a könyvelés alapján összeállítja az ÁFA bevallás fősorait is, mely feladható a NAV ÁNYK programja felé, ezzel jelentősen meggyorsítva az ÁFA bevallás elkészítését.

Pár extra funkció a teljesség igénye nélkül:
ÁFA bevallás összeállítása, tárgyévek egy rendszerben történő kezelése, automatikus évnyitás-évzárás, előre feltöltött jogcímek, speciális esetek kezelése (pl. fordított ÁFA, ÁFA halasztás, pénzforgalmi elszámolás), kimenő számlák fogadása bármely(!) számlázó programból, felár nélküli hálózatos használat, jogosultságok kezelése, Excel- és PDF fájlba történő mentés


Újabb hírek Újabb hírek

Régebbi hírek

Régebbi hírek


 
   
Program típusok Szoftverek Hasznos információk Kapcsolat
       
Számlázó programok NATURASOFT Forint számla Szoftver árlista NATURASOFT Magyarország Kft.
Készletnyilvántartó programok NATURASOFT Deviza számla Hírek 1113 Budapest, Bocskai út 77-79. (Kwenton irodaház)
Raktárkezelő programok NATURASOFT Számla Standard Vásárlási feltételek Nyitva tartás hétfőtől-péntekig: 9:00-17:00
Házipénztár programok NATURASOFT Számla Professional Adatvédelem  
Könyvelő programok NATURASOFT Raktár Start Szerzői jogok Vásárlás előtti információs vonal: 06-1-209-2152
  NATURASOFT Készlet és Számla Start Honlaptérkép Meglévő ügyfél vonal: 06-1-789-0217, 06-1-209-2153
  NATURASOFT Készlet és Számla Standard    
  NATURASOFT Készlet és Számla Professional   E-mail cím: info@naturasoft.hu
  NATURASOFT Házipénztár Start    
  NATURASOFT Házipénztár Standard   Bankszámlaszám: 11711003-21456190-00000000 (OTP)
  NATURASOFT Pénztárkönyv   Adószám: 13730934-2-43
  NATURASOFT Naplófőkönyv   EU adószám: HU13730934
     
   
       
 
 

Copyright (C) 2006-2017 NATURASOFT Magyarország Kft. Minden jog fenntartva.