Főoldal

Szoftverek

Ügyfélszolgálat

Kérdések

Kapcsolat

NATURASOFT Magyarország Kft.

Főoldal Szoftverek Ügyfélszolgálat Kérdések Kapcsolat  
 

Küldés ismerősnek

Honlaptérkép

NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó program

Vissza

NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó program dobozkép
Megrendelés
Letöltés


A NATURASOFT Készlet és Számla Standard egy univerzális készletnyilvántartó program, mely tartalmazza a készletkezeléshez kapcsolódó általános funkciókat, emellett egyszerűen kezelhető, megbízható és egyben igényesen kidolgozott felhasználói felülettel rendelkezik.
 
Pár kiemelt funkció:
- számlák, szállítólevelek, árajánlatok, díjbekérők (PRO FORMA) kiállítása bármilyen pénznemben, 10 nyelven
- termékek készletnyilvántartása 1 raktárban, bevételezés, leltározás
- vonalkódok kezelése, generálása, nyomtatása
- blokk méretű nyugtamelléklet és egyszerűsített számla kiállítása
- bejövő (költség) számlák, valamint kézi (számlatömbös) számlák nyilvántartása
- teljes körű (beépített) házipénztár funkció, pénzügyi kiegyenlítések, fizetési felszólítás és egyenlegközlő
- partner- és termék toplisták, készletmozgások listája, készletérték kimutatás, elfekvő készletek lekérdezése
- Excel- és PDF fájlba történő mentés

Egyszeri nettó vételárak:
 
Alap változat

26 900 Ft

 
Hálózatos változat

39 900 Ft

 

Funkciók | Árak | Terméktámogatás | Rendszerkövetelmény | Képek | Referenciák | További programjaink


Funkciók

A NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó program a termékek 1 raktárban történő nyilvántartására alkalmas, emellett bármilyen pénznemben állíthat ki számlákat, szállítóleveleket, árajánlatokat, díjbekérőket, akár több nyelven is (elérhető nyelvek: magyar, angol, német, francia, olasz, spanyol, horvát, lengyel, román, szlovák). Nyilvántarthatja ezen kívül bejövő- és kézi számláit, a kimenő- és beérkező pénzügyi kiegyenlítéseket, valamint cége házipénztárának forgalmát. Amennyiben rendelkezik blokknyomtatóval, úgy programunk blokk méretű nyugtamelléklet és egyszerűsített számla kiállítására is alkalmas.

Főbb funkciók röviden:

Számlázás:
-
aláírások helyének megjelenítése
- előlegről szóló számla és beszámítás
- érvénytelenítés, módosítás (helyesbítés)
- félrerakható számla (piszkozat)
- fordított ÁFA-s számlák lehetősége
- forintos, devizás számlák 10 nyelven
- kiegyenlítések részletes kezelése
- logo megjelenítése
- megjegyzés sablonok
- szállítói profilok kezelése
- több bankszámlaszám kezelése
- több számlatömb kezelése
 
Partnernyilvántartás:
- árkategória, fizetési mód hozzárendelés
- boríték címzése
- csoportosítás 1 szempont szerint
- e-mail küldés (sablonszövegekkel)
- egyéni kedvezmény megadása
- etikett nyomtatása
- partnerek beemelése Excel fájlból
- tetszőleges megjegyzés
Terméknyilvántartás:
- 3 fixen eltárolható eladási ár termékenként
- ÁFA kulcsok csoportos módosítása
- árszorzók és haszonkulcs kezelése
- átárazás, árak frissítése Excel fájlból
- besorolási szám, cikkszám kezelése
- csoportosítás 1 szempont szerint
- nettó/bruttó árképzés használata
- termékek beemelése Excel fájlból
- tetszőleges megjegyzés
- vonalkódok kezelése, generálása, nyomtatása
 
További főbb funkciók:
- árajánlat kiállítása
- bejövő számlák nyilvántartása
- bevételezési bizonylat kiállítása
- blokknyomtatós értékesítés
- díjbekérő (PRO FORMA) kiállítása
- fizetési felszólítás és egyenlegközlő
- készletnyilvántartás 1 raktárban
- kézi (számlatömbös) számlák nyilvántartása
- leltározás
- minimum- és negatív készlet figyelése
- szállítólevél kiállítása
- teljes körű, beépített házipénztár funkció
Listák, kimutatások:
- árajánlatok, díjbekérők listája
- bevételezések, bejövő számlák listája
- egyszerűsített ÁFA-analitika
- ELÁBÉ és árrés kimutatás
- elfekvő készletek listája
- időszaki pénztárjelentés
- készletérték kimutatás
- készletmozgások listája
- leltárak listája, jegyzőkönyv, leltárív
- nyugtás eladások
- partnerek listája
- partner toplista forgalom alapján
- számlák, szállítólevelek listája
- termékek listája
- termék toplista forgalom alapján
- tételsoros listák (pl. számlák tételei)
- Ptgszlah nyomtatvány (pénztárgép kiváltásához)
- egyéb grafikonos kimutatások
Általános:
- bizonylatok csoportosítása
- bővíthető, módosítható ÁFA kulcsok
- Excel és PDF fájlba történő mentés
- feladás könyvelő programoknak (Excel)
- felhasználók és jogosultságok kezelése*
- fizetési módok kezelése
- hálózatos használat*
- irányítószám adatbázis
- MNB árfolyamok letöltése Internetről

Kényelmi-funkciók a programban:
Ablakméretek, táblázatok mentése, állítható színek és háttérkép, funkciók gyorselérésének kijelzése, információs pult (fontos adatok gyors áttekintése), navigálás ENTER billentyűvel is, részletes szűrési lehetőségek, táblázatban történő gyorskeresés.

* csak a Hálózatos változatban érhető el!
(a felsorolás nem teljes körű!)

Készletkezelő programunkban könnyedén nyilvántarthatja partnereit, termékeit és azok aktuális raktárkészletét. A partnerekhez borítékot, etikettet tud nyomtatni, a termékek esetén pedig lehetősége van vonalkódokat kezelni, generálni és nyomtatni is (EAN-8, EAN-13, CODE 39, UPC-A formátumokban).

A program készletkezelése részletesen testre szabható (pl. minimális, negatív készlet figyelése), sőt a készletkezelés nem csak termékenként, de akár bizonylatonként is bármikor ki-bekapcsolható. Számlából gombnyomásra készíthet szállítólevelet, egy vagy több szállítólevélből (akár göngyöléssel) pedig szintén gombnyomásra számlát. A széleskörű lekérdezési lehetőségeket kihasználva könnyedén leszűrheti, hogy eddig mely számlájából készült/nem készült szállítólevél, vagy szállítólevélből számla.

A raktárba érkező készleteket a bevételezés funkció segítségével tudja rögzíteni, ahol erről bevételezési bizonylat is nyomtatható. Készletnyilvántartó programunk továbbá leltárív nyomtatással, valamint a leltárkorrekciókról vezetett nyilvántartással, nyomtatható jegyzőkönyvvel nagyban elősegíti a leltározási feladatok ellátását, utólagos ellenőrzését.

A NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó program teljes körű számlázási funkciót is tartalmaz, melynek segítségével logo-val ellátott, ízléses kinézető forintos és devizás számlákat állíthat ki. Ezen kívül lehetősége van a számlák helyesbítésére, érvénytelenítésére, előleg beszámítására, valamint a pénzügyi kiegyenlítések részletes kezelésére is. A számlázási folyamat félbeszakítása esetén a számla tartalma piszkozatként elmenthető, így a piszkozat alapján a számla kiállítása egy későbbi időpontban folytatható. Az elkészült számlák könnyebb postázása érdekében a program boríték címzés és etikett nyomtatás funkciót is tartalmaz, de a program postaköltség nélküli számlázás funkciójának segítségével a számlát e-mailben is elküldheti a vevő részére.

A blokknyomtatós értékesítés funkcióval programunk kiválóan alkalmazható bolti értékesítési környezetben is, ahol a lakossági ügyfeleknek blokk méretű nyugtamellékletet csatolhat a pénztárgép által kiadott nyugtához. Azoknak az ügyfeleknek pedig, akik a vásárlásról számlát kérnek, blokk méretű egyszerűsített számlát nyomtathat. Rendszerünk bármilyen pénztárgéppel és blokknyomtatóval együtt használható!

A partner- és tételforgalmi kimutatásokat áttekintve gombnyomásra megtudhatja, hogy adott időszakon belül mely partnere mekkora értékben vásárolt Öntől, illetve mely termékéből milyen forgalmat bonyolított. Az Egyszerűsített ÁFA-analitika alapján közvetlen rálátása lehet a fizetendő- és levonható adók alakulásáról. A készletmozgások listáján tételesen végig követheti az egyes termékek, bizonylatok készletváltozásait. Végül, de nem utolsó sorban a készletérték kimutatás megmutatja, hogy termékei aktuális raktárkészlete pontosan milyen értéket képvisel (pl. eladási ár, utolsó beszerzési ár, mérlegelt átlagár alapján).

A NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó program teljes körű, beépített házipénztár funkcióval rendelkezik. A házipénztár funkció segítségével nyilvántarthatja a készpénzmozgásokat, nyomtathat bevételi- és kiadási pénztárbizonylatokat, időszaki pénztárjelentést. Kezeli a forintos és valutás pénztárt, figyeli a mínuszos egyenleget, a maximum napi záró egyenleget, valamint pénztárzárás funkciót is tartalmaz. A számlákat érintő készpénzes kiegyenlítéseket a program automatikusan megjeleníti a házipénztárban, így manuálisan csak az egyéb jellegű készpénzmozgásokat kell rögzíteni (pl. készpénz felvétele ATM-ből). 

FIGYELEM! A beépített Excel importálás funkció segítségével könnyedén lecserélheti elavult szoftverét vagy eddigi táblázatkezelős nyilvántartását!
 

Aktuális jogszabályoknak megfelelő

Vissza a lap tetejére

A készletnyilvántartó program a hatályos magyar jogszabályok szerint működik és az előírásoknak megfelelően teljes körű - folyamatosan frissített - dokumentációt (Súgót) tartalmaz, így bármely képernyőn az F1 gombot megnyomva elolvashatja az adott ablak használatához szükséges tudnivalókat.

FIGYELEM! Az Internetről számos olyan elavult számlázó program tölthető le, melyek nem a hatályos jogszabályok szerint működnek! A hatályos magyar jogszabályok szerint a számlát már nem kell példányszámozni és nem kell megkülönböztetni a számlák eredeti- és másolati példányát sem! Ellenőrizze ezt, ha nem NATURASOFT számlázó programot vásárol! Jogszabályi háttér megtekintése >>

Programunk rendelkezik a 2016-tól kötelezően előírt Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás funkcióval!

Árak

Vissza a lap tetejére

A NATURASOFT Készlet és Számla Standard készletnyilvántartó programunk Alap (26 900 Ft+ÁFA) és Hálózatos (39 900 Ft+ÁFA) változatban kapható.

Mindkét változat felár nélkül telepíthető korlátlan számú számítógépre, de a több gépes, hálózatosan összekötött munka csak készletnyilvántartó programunk Hálózatos változatával lehetséges! Ezen felül a Hálózatos változat egyben lehetőséget nyújt a felhasználói fiókok és a hozzájuk rendelt jogosultságok kezelésére is. 

A feltüntetett árak egyszeri vételárak, mely ellenében a készletnyilvántartó szoftver 1 cég nevében használható korlátlan számú számla kiállítására! Amennyiben egyszerre több cég számára van szüksége a programra, úgy cégenként külön-külön kell megrendelnie szoftverünket.
 

Terméktámogatás

Vissza a lap tetejére

A feltüntetett egyszeri vételárak a vásárlás napjától számított 1 éven keresztül tartalmazzák a díjmentes terméktámogatást.

Az érvényes terméktámogatással rendelkező ügyfeleink letölthetik a jogszabálykövetéseket, fejlesztéseket, hibajavításokat tartalmazó programfrissítéseket, és igénybe vehetik az e-mailben és telefonon egyaránt elérhető ügyfélszolgálati segítségnyújtást.

A készletnyilvántartó szoftver a díjmentes frissítési időszak lejárta után is korlátozások nélkül használható, azonban a program aktuális jogszabályoknak megfelelő működése érdekében mindenképpen javasolt a terméktámogatási szolgáltatás évenkénti meghosszabbítása.

A terméktámogatás további 1 évre történő meghosszabbításának díja a mindenkori aktuális árlista szerint kerül megállapításra.
(Jelenleg: Alap változat esetén 9 000 Ft+ÁFA, Hálózatos változat esetén 13 500 Ft+ÁFA.)
 

Rendszerkövetelmény

Vissza a lap tetejére

A program által támogatott operációs rendszerek:

- Microsoft Windows XP
- Microsoft Windows Vista (32/64 bit)
- Microsoft Windows 7 (32/64 bit),
- Microsoft Windows 8, 8.1 (32/64 bit),
- Microsoft Windows 10 (32/64 bit),
- valamint az ezeknek megfelelő Microsoft Windows Server kiszolgálótermékek

A program futtatásához szükséges hardver:

A program hardverigénye megegyezik az operációs rendszer hardverigényével, vagyis, amennyiben az adott operációs rendszer futtatható a számítógépén, úgy a program is gond nélkül futni fog rajta. Szoftverünk régebbi (akár 5 éves gépek) esetén is megfelelő teljesítmény mellett használható!

A program futtatásához Internet kapcsolat nem szükséges!

Javasolt kiegészítők/beállítások a számítógéphez:
- egér
- lézer- vagy tintasugaras nyomtató
- legalább 1024x768-os képernyőfelbontás (32-bites színmélységben)
- normál (100%-os, 96 DPI) betűméret
- magyar nyelvű operációs rendszer (vagy magyar területi beállítások)
 

Képek a programból

Vissza a lap tetejére

 

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Főképernyő

Főképernyő

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Számla kiállítása

Számla kiállítása

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Forintos számla

Forintos számla

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Többnyelvű számla

Többnyelvű számla

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Számlák áttekintése

Számlák áttekintése

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Általános beállítások

Általános beállítások

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Számlázási beállítások

Számlázási beállítások

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Partnernyilvántartás

Partnernyilvántartás

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Terméknyilvántartás

Terméknyilvántartás

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Grafikonos kimutatások

Grafikonos kimutatások

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Készletérték kimutatás

Készletérték kimutatás

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Vonalkódok nyomtatása

Vonalkódok nyomtatása

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Házipénztár

Házipénztár

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Blokknyomtatós értékesítés

Blokknyomtatós értékesítés

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Blokk méretű nyugtamelléklet

Blokk méretű nyugtamelléklet

NATURASOFT Készlet és Számla Standard képernyő - Blokk méretű egyszerűsített számla

Blokk méretű egyszerűsített számla


Felhasználóink írták

Vissza a lap tetejére

 
Pozitív vélemény Kamocsa Gumi Kft. - gumiabroncs szerelés és értékesítés

"Már a Demo változat alapján a Naturasoft készletnyilvántartó volt a legszimpatikusabb program."

Pozitív vélemény Csiszár László egyéni vállalkozó - villanyszerelés

"Felhasználóbarát készlet szoftver."

Pozitív vélemény La Donna Kft. - ruházati kiskereskedelem

"Ár-érték arányban a piacon kapható készlet szoftverek közül az egyik legjobb. Egyszerű kezelhetőségű, illetve nem utolsó szempontból a telefonos vagy a díjmentes távoli elérési segítség nyújtás."

Pozitív vélemény Stravia Emulziógyártó és Útfenntartó Kft. - kőolaj-feldolgozás

"Jó az ár-érték aránya a készletkezelő programnak."

Pozitív vélemény Fantaxtic Trade Kft. - autószerviz

"A program kezelése gyorsan elsajátítható és jól kezelhető."

További vélemények megtekintése

   
   
  Számlázó program  |  Készletnyilvántartó program  |  Raktárkezelő program  |  Házipénztár program  |  Könyvelő program

Vásárlási feltételek  |  Adatvédelem  |  Szerzői jogok

 

   Az oldalt 1024x768-as felbontásra és közepes szövegméretre optimalizáltuk.