Főoldal

Szoftverek

Ügyfélszolgálat

Kérdések

Kapcsolat

NATURASOFT Magyarország Kft.

Főoldal Szoftverek Ügyfélszolgálat Kérdések Kapcsolat  
 

Küldés ismerősnek

Honlaptérkép

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a www.naturasoft.hu valamely oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

Az oldalon megjelent teljes tartalom - beleértve annak felépítését, a leírásokat, DEMO verziókat, éles programverziókat, dokumentációkat és felhasználási feltételeket, adatvédelmi tájékoztatót és jelen szerzői jogi leírásokat is - a NATURASOFT Magyarország Kft. (továbbiakban: szerző) szellemi tulajdonát képezik, és szerzői jogvédelem alatt állnak. A weblap tartalmának engedély nélküli felhasználása, másolása, publikálása tilos. Az oldalon található tartalomból csak abban az esetben lehet szabadon idézni egy-egy részletet, amennyiben ehhez a szerző írásban hozzájárult, valamint a cikk írója a forrásban feltünteti a www.naturasoft.hu webcímet. A lap tartalmának bizonyos részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - elmentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Az oldalak bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkhoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző követelheti a jogsértés abbahagyását, és kárának megtérítését.

A NATURASOFT szoftver(ek) számítógépre való telepítésével, illetve bármi egyéb módon történő használatba vételével a felhasználó teljes mértékben vállalja és elfogadja a licencszerződés feltételeit. (A licencszerződés a szoftver telepítési folyamat során teljes egészében olvasható.)

A NATURASOFT szoftver(ek) a szerzői jog és nemzetközi jogi egyezmények, egyéb, a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályok és nemzetközi egyezmények védelme alatt állnak. A NATURASOFT Magyarország Kft. a szerződött ügyfelei számára csak a szoftver használatát engedélyezi, tulajdonjogát nem adja át.

A NATURASOFT szoftver(ek) egészének vagy egy részének, technikai megoldásainak, ötleteinek, szövegeinek és a szoftverhez kapcsolódó anyagainak másolása tilos és jogellenes a szerzői jogra és a szellemi alkotásra vonatkozó jogszabályok alapján. Ezeken felül, a programforrások visszafejtése, adatbázis felépítés elemzése, külső programból történő manipulálása szigorúan tilos.

A NATURASOFT Magyarország Kft. fentiek megsértése esetén, közjegyző által hitelesített bizonyítékok alapján, jogi úton lép fel minden esetben.

A www.naturasoft.hu oldalon található Windows operációs rendszerek megnevezése, logo-ja a (C) Microsoft Corporation, míg a Teamviewer program és logo-ja a Teamviewer GmbH bejegyzett védjegye vagy védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban, és tulajdonosaik tulajdonát képezik.
 

Copyright (C) 2006-2017 NATURASOFT Magyarország Kft.
Minden jog fenntartva.


   
   
  Számlázó program  |  Készletnyilvántartó program  |  Raktárkezelő program  |  Házipénztár program  |  Könyvelő program

Vásárlási feltételek  |  Adatvédelem  |  Szerzői jogok

 

   Az oldalt 1024x768-as felbontásra és közepes szövegméretre optimalizáltuk.